Posledné chvíle doručenia za 1,69€! Pospíš si!

 
0:0:0

Chypre parfumy

pre teba

Chypre vo francúzštine znamená stredomorský ostrov Cyprus – názov, ktorý dal François Coty svojim vôňam v roku 1917, inšpirovaný aurou, ktorá v tejto oblasti prevláda. V chyprových parfumoch je najvýraznejšia ostrá a charakteristická vôňa s tónmi dubového machu, vetiveru, citrusov (bergamot), pačuli, korenia (najčastejšie koriandra). Kompozíciu dopĺňajú aj kvety a šťavnaté ovocné tóny.

Chypre parfum pre ženy

Chypre parfémy sú ideálnou ponukou na jesenné a zimné dni. Čím nižšia teplota, tým viac potrebujeme hrejivých vôní. Správne zvolená vôňa vám prinesie spomienky na teplé letné dni. To je najlepší spôsob, ako zahaliť svoje telo do zmyselnej vône chyprových parfumov. Na Paryskie-perfumy.pl objavíte jedinečné kompozície vôní, ktoré budú určite zodpovedať vášmu vkusu a preferenciám.

Chypre parfum pre mužov

Elegancia v kombinácii s rafinovanou klasikou – je spojená s arómou chyprových parfumov. Kúzlo tejto vône spočíva v tom, že nepatria medzi najčastejšie vyberané vonné kompozície, zamýšľané a vyberané veľmi zvláštnymi ľuďmi, ktorí vedia, čo v živote chcú. Necháte sa nimi zlákať? Vyberte si svoju obľúbenú vôňu z našej širokej ponuky produktov..

Nedokážete sa rozhodnúť?

Nič nie je stratené. Odpovedzte na päť otázok a zistite, ktoré parfémy vám sadnú.

Verili nám

Paris Cosmetics Recenze s ekomi.cz

Články

Čo sú náhrady parfumov? Stojí za to ich vyskúšať? Ako dlho vydrží? Odpovede na tieto a mnoho ďalších otázok nájdete práve tu.